Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buurtbattle

2 juni 2019 @ 13:00 - 17:00

Gratis

Hiphop en breakdance teams dagen elkaar uit.

Buurtbattle Basquiat is de afsluiting van het hiphop- en breakdance-project in samenwerking met alle jeugd- en jongerencentra in Heerlen en Kerkrade. Groepen jonge dansers uit de verschillende wijken van Heerlen zullen op 2 juni van 13.00-15.00 uur tegen elkaar strijden onder begeleiding van een DJ.

Meer dan 150 leerlingen van scholen uit Kerkrade en Heerlen werkten zich afgelopen maanden in het zweet bij HFC Dansstudio om de laatste hiphop en breakdance moves onder de knie te krijgen. De teams gaan in een buurtbattle de strijd aan met zichzelf en elkaar. De winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

Iedereen is van harte welkom bij de battle die op het plein naast SCHUNCK plaatsvindt. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.

Programma

13:00: ontvangst dansers van The Flash, The Break, The Move, The Max, The Dream, P3, Westhoes

13:15 uur Welkom en voorstellen Jury Gwen, Sam, Marciano

13:30 Optreden:
Hailey Alyah
Zoe Esmee

13:35 Start eerste battle ronde

14:00 uur Optreden:
HFC KIDS
FONKY NINJA

14:15 Start tweede battle ronde

14:40 Jury showcase

14:45 Optreden:
HFC CREW

14:50 Dankwoord en prijsuitreiking

DJ Rebel no 1
Eerste break DJ uit Heerlen, was zelf ook een Bboy en trainde in SCHUNCK. Draait funk, hiphop, house en soul.

Host Machete H2T
Lid van Head 2 Toe crew uit Eindhoven. Machete host op alle grote events in NL o.a. Worldbboy Classic en The Notorious IBE.

Jury

Gwen
Jonge Bgirl uit Heerlen traint iedere dag en gaat geen enkele battle uit de weg. Veegt met menig Bboy de vloer aan lid van HFC KIDS

Sam
Onzettend gedreven Bboy uit Heerlen, mist nooit een training en heeft een ontzettend creatief vermogen. Laat zich voornamelijk inspireren door skateboarden en Marvel lid van HFC KIDS.

Marciano
Snelst bekend wordende danser van HFC crew uit Heerlen. Wordt regelmatig uitgenodigd in binnen en buitenland om deel te nemen aan competities. Staat bekend om zijn snelle voetenwerk en gevoel voor muzikaliteit.

Optreden

Hailey Aliyaah
Dit top HipHop duo reist heel Nederland af om deel te nemen aan hiphop competities. Ze vallen dan ook geregeld in de prijzen.

Zoe Esmee
Zijn een fris en dynamisch duo, naast het feit dat ze een kei zijn in synchroon hun choreo presenteren. Zijn ze ook niet bang om er af en toe een salto tussendoor te gooien.

HFC KIDS
Talentvolle jonge breakdance crew in de leeftijd van 12 – 15 jaar die wekelijks deelnemen aan battles.

FONKY NINJA
Edmerd ook wel bekend als Fonky Ninja is een van de weinige poppers uit zuid- Limburg. Zijn missie is om een duurzame popping scene op te bouwen in het zuiden van het land.

HFC CREW
Snelst- groeiende breakdance crew uit NL, reist de hele wereld over om hun crew te presenteren. Zijn in 2018 Nederlands Kampioen Breakdance geworden.

Gegevens

Datum:
2 juni 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisatoren

SCHUNCK
HFC dance studio

Locatie

Heerlen
Nederland + Google Maps