Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Capital Hiphop presents: Yung Nnelg

18 mei 2019 @ 21:00 - 22:30

€12,50

Yung Nnelg is zonder twijfel een van dé smaakmakers van de Nederlandse rapgame. Een wereldverbeteraar met enorme drive, intelligente tracks en oogstrelende videoclips waarmee hij zijn fans steeds weer weet te raken. Zo schreef de jonge Ghanese rapper als ambassadeur van muziekcompetitie Art Rocks een track over Basquiat, waarmee hij onlangs de tentoonstelling van SCHUNCK over de roemruchte kunstenaar uit New York opende. Op zaterdag 18 mei komt hij in het kader van de Basquiat-tentoonstelling voor een volledige show én workshop naar poppodium NIEUWE NOR.

Yung Nnelg was eerder te zien in Heerlen tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’ in SCHUNCK, over het leven en werk van de iconische New Yorkse kunstenaar Jean-Michel Basquiat. Op zaterdag 18 mei komt Yung Nnelg terug naar Parkstad voor een show én workshop in de NIEUWE NOR. De gratis toegankelijke workshop is bestemd voor een select gezelschap (let op: slechts 25 plaatsen beschikbaar!) en bestaat uit een Q&A met Yung Nnelg + een demo-hearing waarbij hij feedback geeft op je eigen tracks en/of teksten.

> aanmelden gratis workshop Yung Nnelg <

Wil jij één van de lucky few voor deze workshop zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘workshop Yung Nnelg’, en vermeld in deze mail je voornaam + achternaam. Op vertoon van je ticket en naam krijg je toegang tot de besloten workshop, die voorafgaand aan de show om 19:00u plaatsvindt in het café van de NIEUWE NOR.

 

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. SCHUNCK, in het kader van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’. De voorverkoop is gestart.

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
21:00 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisatoren

SCHUNCK
Nieuwe Nor Heerlen

Locatie

Nieuwe Nor Heerlen
Pancratiusstraat 30
Heerlen, 6411 KE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.nieuwenor.nl/